Hürriyet

17 Haziran 2011 Cuma

-DEVRİM- Wifi Hack Tüm Set bulunabilecek tüm programların Büünü

Bu torrent dosyasının içindeki sayesinde  İçinde neredeyse tüm kırnma Veri toplama gibi tüm programlar içerir.Eğer anlarsanız içinde yabancı dilde şifre kırmak için anlatım bulunuyor.





14 Farklı ŞİFRELE < 0 > ÇÖZ

 işte birbirinden farklı şifrele çöz programları


Abf Password Recovery:FTP ve E-mail şifrelerini hatırlamanızı sağlar ve ***** şeklinde yazan kısımları görmenizi sağalr kullanım kolaylığı programı güzelleştiriyor.

Word List Ve Program

Yeni Wordlistleri sizin için upload ettim.İçinde yararlı 9 Adet Bağımsız Wordlist Var Sadece kullanmak kalmış.
İçeriği:
İsimler ve tarihler 1950 den itibaren
Vodafone telefon numaraları
Turkcell telefon numaraları
Avea Telefon Numaraları
ADLS Hizmet Numaraları

Dosya boyutu 53 Mb Arşivsiz Hali 5Gb dir İNDİR



1.Wordlist (24 BM ) arşiv açılınca 100 mb oluyor TORRENT İNDİR
2.Wordlist ( 4,5 GB) arşiv açılınca 13 gb oluyor TORRENT İNDİR


1 ve 2 nolu wordlistler yabancı wordlisterdir yabancı olduğu için belki biraz zorlanabilirsiniz. ama işe yarıyorlar
                                        




Backtrack 4 Ekran Sorun


Bilindiği gibi bazı linux sürümleri bazı ekranlarda sorunlar yaratabiliyor. Bu yazıyı benim gibi küçük ekranlı netbookları olanların Backtrack açılışındaki ekran problemlerini çözebilmeleri için hazırlıyorum. Kendi başıma gelen problemleri nasıl çözdüğümü anlatacağım.
Ben netbook’ta RAM’den çalışacak şekilde kullanıyorum. Ekranın çözünürlüğü standartların biraz dışında olduğu için (Windows’da 1024×600 olarak kullanıyorum) KDE’nin başlatılmasında sorun oluşuyor. Bu yüzden Beta sürümünü VMware Player ile kullanıyordum. Sanırım bu tip sorunlar yüzünden Final sürümünde çok güzel bir komut eklemişler.
Backtrack açıldıktan sonra komut satırına X -configure yazıp enter’a basıyoruz. Ekran hemen yok olup ekranda yazılarla tekrar geliyor. Böylece ekran kartımızı KDE’ye göre ayarlamış oluyor. Ayar dosyasını ise /root/xorg.conf.new dosyasına kayıt ediyor.
Bizim tek yapmamız gereken bu dosyayı KDE’nin ekran ayarlarına baktığı dosya ile değiştirmek. Bunun içinse mv /root/xorg.conf.new /etc/X11/xorg.conf komutunu yazıp enter’a basmamız yeterli. Ardından startx yazıp KDE’yi başlatabilirsiniz.
Bu işlemi her seferinde yapmak gerekiyor. Çünkü RAM’den çalışan sistem olduğu için kapatıp açtığımızda tüm oluşturduğumuz dosyalar siliniyor.